Google & Firefox χαρακτηρίζουν ως “Μη ασφαλείς” τις ιστοσελίδες χωρίς SSL

| Hosting

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google από τον Ιούλιο του 2018, η έκδοση 68 του Chrome θα χαρακτηρίζει ως μη ασφαλή όλα τα sites που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό SSL.

Παράλληλα, και άλλοι browsers, όπως ο Firefox, θα ακολουθήσουν την πρακτική του Chrome, κάνοντας την ανάγκη για ένα SSL πιστοποιητικό πιο επιτακτική από ποτέ.

Στόχος της Google παραμένει η θεμελίωση ενός ασφαλούς διαδικτύου και, με αυτήν της την κίνηση, φαίνεται ότι στο επίπεδο της ασφάλειας είναι αδιαπραγμάτευτη.  

 

Μάθετε τι κερδίζετε με το SSL

 

Υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα της Google

H Google για να παρακινήσει τις ιστοσελίδες να χρησιμοποιήσουν SSL προσφέρει υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της ενώ στο μέλλον θα "τιμωρεί" τις ιστοσελίδες που δεν το παρέχουν. 

 

Ταχύτερη ιστοσελίδα με το πρωτόκολλο HTTP/2

Παράλληλα με την εγκατάσταση του πιστοποιητικού SSL σας προσφέρουμε δωρεάν την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας στο πρωτόκολλο HTTP/2 το οποίο προσφέρει σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα απόκρισης και κατα συνέπεια καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της Google.

 

Ενδείξεις ασφάλειας

O επισκέπτης του website θα δει ένα λουκέτο και το https:// να εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων του browser του και θα ξέρει ότι οι πληροφορίες του είναι ασφαλείς αποφεύγοντας έτσι τις προειδοποιήσεις ασφαλείας που θα εμφανίζουν οι browser.

 

Κρυπτογραφημένη μεταφορά δεδομένων

Όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται από και προς το website σου κρυπτογραφούνται ώστε να μη μπορεί κάποιος τρίτος, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να τα διαβάσει, να τα υποκλέψει ή να τα παραποιήσει.

 

 

Σας ενδιαφέρει;

Η Pelagus Creative Web σας προσφέρει μόνο με 99€ + ΦΠΑ (για πάντα) την εγκατάσταση SSL στην ιστοσελίδα σας και παράλληλα την ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου HTTP/2

Καλέστε μας στο 22510 44992 ή στείλτε μας e-mail στο info@pelagus.gr