Η Pelagus Creative Web στηρίζει το ερασιτεχνικό θέατρο

| Φωτογράφιση

Η Θεατρική Ομάδα Μυτιλήνης «ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ» είναι ένα πολιτιστικό σωματείο που δημιουργήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και έκτοτε έχει μια έντονη πολιτιστική δραστηριότητα έχοντας παρουσιάσει θεατρικά έργα σ’ όλη την Λεσβιακή ύπαιθρο, την Αθήνα, σε άλλα νησιά του Αιγαίου, στην Θράκη και στη Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια που φιλοξενούμε την ιστοσελίδα των "Αστέγων" παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις δράσεις τους και αποφασίσαμε σαν ομάδα να συνδράμουμε στο έργο τους με την κατασκευή μιας νέας ιστοσελίδας που θα τη βρείτε στο https://www.theatroastegoi.gr 

Το νέο site των "Αστέγων" αναπτύχθηκε πάνω στην πανίσχυρη πλατφόρμα του Drupal 8 και ενσωματώνει όλα τα τελευταία κατασκευαστικά πρότυπα. Οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν στο αρχείο των παραστάσεων, να δουν παλιές φωτογραφίες και να ενημερωθούν για τις προσεχείς εκδηλώσεις. Η σελίδα είναι συμβατή με όλα τα κινητά τηλέφωνα και tablet.

Με αφορμή την παράσταση "Αγαπημένη Λωξάντρα" που θα διεξαχθεί 8,9 και 10 Δεκεμβρίου αναλάβαμε την θεματική φωτογράφιση των ηθοποιών. Οι φωτογραφίες θα αποτελέσουν μέρος του προωθητικού υλικού της παράστασης. Μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα παρακάτω. Ευχόμαστε στους "Άστεγους" να συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο πολιτισμό στο νησί μας και να έχουν κάθε επιτυχία στην νέα τους παράσταση.