DrupalCon Barcelona 2024: Ετοιμαστείτε για μια Αξέχαστη Περιπέτεια Drupal!

| drupalcon

Πρόσκληση σε όλους τους λάτρεις του Drupal στην Ευρώπη! Ετοιμαστείτε να σημειώσετε τις ημερομηνίες σας και να προετοιμαστείτε για ένα απίστευτο ταξίδι. Το DrupalCon Barcelona 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, υποσχόμενο μια εκδήλωση γεμάτη γνώσεις, δικτύωση και τη ζωντανή ενέργεια της ίδιας της Βαρκελώνης.

DrupalCon Barcelona 2024

Γιατί να Παρακολουθήσετε το DrupalCon Barcelona 2024;

Είτε είστε έμπειρος developer του Drupal, content strategist, marketer ή μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας με το Drupal, το DrupalCon Barcelona έχει κάτι για όλους. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε αυτό το κορυφαίο συνέδριο Drupal:

  • Μάθετε από τους Καλύτερους: Βυθιστείτε σε ενημερωτικές συνεδρίες με επικεφαλής κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κλάδου. Αποκτήστε γνώσεις σχετικά με τις τελευταίες τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές και τις εξελίξεις του Drupal.
  • Δικτυωθείτε με τους Ομοτέχνους σας: Συνδεθείτε με άλλους λάτρεις του Drupal από όλη την Ευρώπη και αλλού. Μοιραστείτε εμπειρίες, δημιουργήστε συνδέσεις και χτίστε ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο.
  • Συμβάλλετε στην Κοινότητα: Το Drupal ευδοκιμεί χάρη στην ενεργή του κοινότητα. Συνεισφέρετε στο project κατά τη διάρκεια της Ημέρας Συνεισφοράς και αφήστε μόνιμο αντίκτυπο.
  • Εξερευνήστε τη Βαρκελώνη: Βυθιστείτε στη μαγευτική πόλη της Βαρκελώνης. Ανακαλύψτε τη πλούσια ιστορία, τους πολιτιστικούς της θησαυρούς και τη ζωντανή της ατμόσφαιρα κατά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ετοιμαστείτε για το DrupalCon Barcelona

Ο ενθουσιασμός για το DrupalCon Barcelona κορυφώνεται! Ιδού ένα γρήγορο χρονοδιάγραμμα για να μείνετε ενήμεροι:

  • Έναρξη Εγγραφών: 13 Μαΐου 2024 (Σημειώστε τις ημερομηνίες σας!)
  • Πρόγραμμα Διαθέσιμο: 27 Μαΐου 2024 (Ξεκινήστε να σχεδιάζετε τις συνεδρίες σας!)
  • Χορηγήσεις & Υποτροφίες: Οι αιτήσεις ξεκινούν στις 21 Μαΐου 2024 (Μην χάσετε την οικονομική βοήθεια!)

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο DrupalCon Barcelona 2024, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης:  https://events.drupal.org/barcelona2024

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε λεπτομερώς το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε.