10

Αναβάθμιση σε Drupal 10

Θα αναβαθμίσουμε τo παλιό σας Drupal 7, 8 ή 9 σε Drupal 10 για καλύτερη ασφάλεια, επιδόσεις και μια πλατφόρμα έτοιμη για το μέλλον.

Τα βήματα για την αναβάθμιση της σελίδας σας απο Drupal 7 σε Drupal 10

Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας σε αναβαθμίσεις ιστοσελίδων σε Drupal 10, έχουμε καταλήξει σε μια δοκιμασμένη διαδικασία που εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα. 

Our Drupal 7 to Drupal 10 upgrade process

Εξετάζουμε εξονυχιστικά το παλιό σας Drupal site

Θα αναλύσουμε όλες τις υποσελίδες, τις λειτουργίες, το theme και τα templates σας για να δούμε τι χρειάζεται μετεγκατάσταση στον νέο σας Drupal 10 site. Μαζί, μπορούμε να αποφασίσουμε τι θα κρατήσουμε. 

Module Compatibility Evaluation

Έλεγχος Συμβατότητας των παλιών module με το Drupal 10

Θα αξιολογήσουμε τη συμβατότητα των υπαρχόντων module σας με το Drupal 10

  • Συμβατά modules μπορούν να μεταφερθούν απευθείας
  • Ασύμβατα modules ίσως χρειαστούν ενημερώσεις ή αντικατάσταση με εναλλακτικές έτοιμες ή custom λύσεις 

     

Μεταφορά Περιεχομένου

Σχεδιάζουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική μετεγκατάστασης για να μεταφέρουμε με ασφάλεια και ακρίβεια το περιεχόμενό σας (άρθρα, σελίδες, χρήστες, και άλλα) στον νέο σας ιστότοπο Drupal 10. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση του Migrate API του Drupal ή την ανάπτυξη custom λειτουργιών για σύνθετες δομές περιεχομένου.

Theme Migration or Development

Μεταφορά ή Ανάπτυξη Νέου Theme

Θα αξιολογήσουμε εις βάθος το υφιστάμενο theme σας για να διαπιστώσουμε εάν μπορεί να προσαρμοστεί στο Drupal 10. Σε περίπτωση που η προσαρμογή δεν καθίσταται εφικτή, θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη ενός brand new theme, απόλυτα εναρμονισμένου με την εταιρική σας ταυτότητα και τις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Testing and Deployment

Έλεγχοι

Μετά τη μεταφορά, θα θέσουμε τον νέο σας Drupal 10 site σε ενδελεχείς ελέγχους για να διασφαλίσουμε την άψογη λειτουργία του. Οι έλεγχοι αυτοί θα περιλαμβάνουν την επαλήθευση της ακεραιότητας των δεδομένων, user interface testing, S.E.O Checks και Redirects.

Post-Migration Support

Υποστήριξη Μετά τη Μεταφορά

Δεν σας αφήνουμε μόνους! Προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη μετά τη μεταφορά για να αντιμετωπίσουμε τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στον νέο Drupal 10 site σας. Αυτό περιλαμβάνει διόρθωση σφαλμάτων, ενημερώσεις ασφαλείας και βελτιστοποίηση της απόδοσης, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία του ιστοτόπου σας.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε λεπτομερώς το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε.