Κατασκευή Drupal eshop

Η πολυετής εμπειρία μας στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων και η τεχνογνωσία μας στο Drupal, μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε για εσάς ένα σύγχρονο e-shop που θα απογειώσει τις πωλήσεις σας και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό. 

Κατασκευή Drupal Eshop

Ξεκινάμε κατανοώντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προτείνοντας τα ιδανικά χαρακτηριστικά του Drupal Commerce. Κατά την ανάπτυξη, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου, αξιόπιστου και ασφαλούς ηλεκτρονικού καταστήματος. Για τη συνεχή λειτουργία του, προσφέρουμε πακέτα φιλοξενίας και συντήρησης που εξασφαλίζουν διαρκή ασφάλεια και αποτρέπουν διακοπές.

Έχετε ήδη κατάστημα Drupal Commerce;

Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το αναπτύξετε περαιτέρω. Προσθέτουμε νέες λειτουργίες, διορθώνουμε τυχόν σφάλματα, διατηρούμε την ασφάλεια του eshop σας με ενημερώσεις και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη για να λειτουργούν όλα άψογα

Μεταφορά eshop από άλλη πλατφόρμα στο Drupal

Η μεταφορά του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από άλλη πλατφόρμα στο Drupal γίνεται απρόσκοπτα και με απόλυτη ασφάλεια. Μεταφέρουμε με ακρίβεια όλα τα κρίσιμα δεδομένα σας - αξιολογήσεις, κατηγορίες, παραγγελίες, πελάτες και προϊόντα - εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα του ιστοτόπου σας. Ξεχάστε την απώλεια δεδομένων ή τους κινδύνους ασφαλείας!

Η Pelagus Creative Web είναι η one-stop λύση σας για εύκολη μεταφορά eshop στο Drupal. Αναλαμβάνουμε πλήρως την τεχνική μεταφορά, αλλά συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι το ανανεωμένο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα ανταποκριθεί απόλυτα στις επιχειρηματικές σας ανάγκες και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας!

Διασυνδέσετε & Αυτοματοποιήστε το eshop σας

Διασυνδέουμε άψογα το eshop σας με τα εργαλεία τρίτων που τροφοδοτούν την επιχείρησή σας. Χρειάζεστε έναν κεντρικό κόμβο για τη διαχείριση δεδομένων προϊόντων σε όλα τα κανάλια πωλήσεών σας; Μπορούμε να σας συνδέσουμε με ένα σύστημα διαχείρισης πληροφοριών προϊόντων (PIM). Θέλετε να ενισχύσετε τις marketing ενέργειές σας; Μπορούμε να ενσωματώσουμε πλατφόρμες email όπως το Mailchimp. Σκοπεύετε να παρακολουθήσετε και να βελτιώσετε την απόδοση του ιστοτόπου σας; Μπορούμε να σας συνδέσουμε με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών όπως το Google Analytics και Tag Manager.

Μερικά από τα πλεονεκτήματά μας με το Drupal Commerce

Τα τελευταία χρόνια, οι Drupal προγραμματιστές μας δημιουργούν προσαρμοσμένα ηλεκτρονικά καταστήματα, καλάθια αγορών και υπηρεσίες πληρωμών.

Διαφορετικοί τύποι παραγγελιών

Με το Drupal Commerce, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τύπους παραγγελιών, ειδικά σχεδιασμένους για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε εξατομικευμένες διαδρομές πελατών (check out flows) ή ακόμα και να κατευθύνετε απευθείας παραγγελίες σε διαφορετικά καλάθια αγορών για μια πιο απλοποιημένη εμπειρία.

Χαρακτηριστικά προϊόντων

Το Drupal σάς επιτρέπει να ορίζετε μοναδικά χαρακτηριστικά για διαφορετικούς τύπους προϊόντων. Στη συνέχεια, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν εύκολα να προστεθούν σε νέα προϊόντα, εξοικονομώντας σας χρόνο και εξασφαλίζοντας αρχιτεκτονική συνέπεια (consistency).

Διαχείριση προσφορών

Με το Drupal Commerce, έχετε απόλυτο έλεγχο στις προσφορές και τις εκπτώσεις σας. Δημιουργήστε στοχευμένες προσφορές για συγκεκριμένα προϊόντα, ομάδες προϊόντων ή ακόμα και για ολόκληρες παραγγελίες. Αυτή η ευελιξία σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις προσφορές σας στους μοναδικούς επιχειρηματικούς σας στόχους.

Τρόπο αποστολής

Το Drupal Commerce σάς επιτρέπει να επεκτείνετε εύκολα το δίκτυο διανομής σας. Μπορείτε να προσθέσετε έτοιμα προς χρήση modules για δημοφιλείς υπηρεσίες courier ή να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λύσεις για μοναδικές ανάγκες. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των μεθόδων παράδοσης που μπορείτε να ενσωματώσετε!

Διασύνδεση με σύστημα πληρωμών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Drupal ενοποιείται άψογα με μια πληθώρα συστημάτων πληρωμών. Επιλέξτε μέσα από μια βιβλιοθήκη έτοιμων modules ή δημιουργήστε ένα εξατομικευμένο, που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Πολυγλωσσικό κατάστημα

Το Drupal σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πολυγλωσσικούς ιστότοπους, προσεγγίζοντας νέα κοινά στις μητρικές τους γλώσσες. Προσφέρει επίσης ενσωματωμένες δυνατότητες για τη διαχείριση διεθνών πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πολλών συναλλαγμάτων και σύνθετων φορολογικών συστημάτων.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε λεπτομερώς το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε.